Het verhaal wordt

herschreven

Baia Salima Kemer, het vijfde hotel van Baia Hotels, opent zijn deuren voor u, voor onze gewaardeerde gasten, om momenten te laten beleven en herinneringen te verzamelen.
We wilden een traditie herinterpreteren ... In 2020 hebben we een schat, die verborgen is leunend op het Taurusgebergte in de weelderige bossen van Antalya - Kemer,  met respect voor de traditionele lijnen en een combinatie van de kenmerken van ons merk “BAIA”, dat al 16 jaar de voorkeur geniet, volledig vernieuwd.
Bij alle renovaties en verbeteringen die we hebben aangebracht, hebben we onze conceptnormen bepaald om een goede club voor paren te zijn en om trouw te blijven aan de basis van een goed Ultra All Inclusive Resort voor gezinnen in Antalya Kemer.
De golven die je strandwandeling begeleiden, het kustvuur in dromen laat duiken, een ijskoude cocktail die af laat koelen in de mediterrane zon ... of het geluk gezicht van je kind, de liefdevolle blik van je echtgenoot, de smaak van een perfect dessert ter bekroning van het diner en vele andere soortgelijke “momenten”. We wachten op u in Baia Salima Kemer Antalya.
Alle details over onze diensten en kamerreserveringsopties staan op onze website, en u kunt onze meest up-to-date foto’s en video’s volgen op onze Instagram-pagina en YouTube-kanaal.

MORE INFORMATION