Deepo Outlet

Deepo Outlet is voor het eerst in 2004 ter dienstverlening in Antalya geopend. Deepo Outlet is het grootste Outlet winkelcentrum in het middellandse zee gebied. Het is een voor binnenlandse en buitenlandse toeristen druk bezocht punt geworden met zijn indrukwekkende architectuur een Outlet en kervansaray uiterlijk combineert. Deepo Outlet Winkel Centrum, wiens architecturaal project was ondernomen door DNA Mimarlık, bied een selectie van 90 nationale en internationale merken aan op een gebied van 38.745 vierkante meter. Deepo Outlet Center bevat 15 cafés – restaurants, 5 bioscopen, een kermis en een 3000m2 go-kart baan. Hier kunt u 365 dagen per jaar genieten van winkelen met gereduceerde tarieven.
         
Het winkelcentrum ligt tegenover het vliegveld, nationale en internationale merken worden tegen goedkope prijzen aan klanten geboden, en er zijn overdekte en onoverdekte parkeerplaatsen. Dit alles zorgt er voor dat het winkelcentrum sinds ze haar deuren heeft geopend een sociale ontmoetingsplek is geworden voor alle bezoekers.

Winkelcentrum Entertainment Locaties: Cinema - 5 Film Theatres,650 Plaatsen, Starpark & Tekno, Speelgebieden voor kinderen 600 m2, Go-kart / 3.000 m2
Adres:Altınova Sinan Mah. Serik Cad. No:309 Havalimanı Karşısı, KEPEZ/ANTALYA  
Telefoon : 0 242 340 54 70      
Website: http://www.deepo.com.tr/  
De afstand tot het Baia Lara Hotel is 17 kilometer.